Köszönjük Katinak, hogy segített megtalálni a tökéletes családi házunkat, minden igényünket és kérésünket szem előtt tartva. Mindig elérhető volt, minden folyamatnál a rendelkezésünkre állt, a ház első bemutatásától kezdve a kulcsok átadásáig. Segítőkész, ügyes, kedves, mindenkinek csak ajánljuk.

Kis-Gerőcz Dávid

Adélt tiszta szívből ajánlom Mindenkinek!Első találkozáskor, már csupán személyiségével nagyon megnyert minket, kedves és nagyon segítőkész volt. Hozzáértő profizmussal, mindenben a számíthatunk rá a hitel felvétele során.Nagyon köszönjük a rengeteg segítséget, támogatást. Keresse bárki bizalommal!

Németh Márti

Maximálisan ajánlom Évát! Egy panel lakás vásárlásában segített nekem. A felkészültsége kitűnő volt mind az ingatlannal kapcsolatban mind pedig az egész egész ingatlan vásárlás folyamattal kapcsolatban. Gyors és precíz, neki köszönhetem a sikeres vásárlást! Köszönöm, öröm volt veled együtt dolgozni!

Blázsovics Martin

Bakonyi Tamás rendes, közvetlen, segítőkész, barátságos, kedves, megbízható és nagy tapasztalattal rendelkező szakember. Én csak ajánlani tudom azoknak akik ingatlan vásárlást vagy eladást terveznek.

Ménesi Attila

Adél nagyon kedves, segítőkész, rugalmas és nagyon profi. Rengeteg segítséget kaptunk tőle, az ügyintézés során. Bármilyen felmerülő probléma volt, törekedett arra, hogy valami megoldást találjunk. Nagyon hálásak vagyunk neki. Szívből ajánljuk Mindenkinek :)

Balázs - Szabó Renáta

Tamást jó szívvel ajánljuk azoknak is, akik lakásvásárlásban gondolkodnak. Megbízható, segítőkész maximálisan rugalmas. Köszönjük a gyors egyeztetést, komoly odaadó szervezést és a mindenre kiterjedő figyelmet.

Edit

Kedves, korrekt, profi szakember.

Nahóczky László Béla

Szeretném megköszönni Szentléleki Tamásnak,hogy pár nap alatt segített megtalálni az új otthonomat!Gyors,korrekt ügyintézés,mindenben segített,maximálisan meg vagyok vele elégedve!Csak ajánlani tudom mindenkinek!Köszönöm!

Kovács Ferenc

Az általam meglehetősen felárazott ingatlanomat a mai napon Szentléleki Tamás sikeresen eladta! Szeretném Önöknek is megköszönni a lehetőséget, és persze Tamásnak is, hogy szinte pikk-pakk hozott vevőt, és az elejétől a végéig precízen lebonyolította az értékesítési folyamatot. Következő lakásom felkutatásával is őt kértem meg. Megbízható, precíz. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki eladni vagy venni akar.

Bálint Gergely

Tisztelt Ving! Önökön keresztül is szeretnénk megköszönni Szentléleki Tamás kollégájuknak eredményesen végzett munkáját. Rövid időn belül értékesítette ingatlanunkat, megtalálta a számunkra ideális vevőt. Tamás személyében egy szakmáját magas szinten művelő, korrekt, udvarias embert ismertünk meg, akit merünk és fogunk is ajánlani ismeretségi körünkben, végzett munkája alapján. GYULA, 2021.11.25. Kálnai István (egy elégedett eladó)

Kálnai István

Szorgalom, kitartás és megbízhatóság jellemzi Henit. Alapos, körültekintő munkát végez, eladó és vevő érdekeit egyaránt szem előtt tartva. Szívből ajánlom, kitűnő ingatlanos!

Zoltán

Mihályt szívből ajánlom, mert nagyon ügyfélközpontú, nagyon segítőkész, kedves, intelligens, korrekt és precíz. Nála kiválóbb ingatlanügynököt nem ismerek. A munkájával maximálisan meg voltam elégedve.

Iváncsik Beáta Anna

Eladóként kerültem kapcsolatba Misivel.Meglepően hamar sikerult eladni az ingatlant .Számomra meglepően jó áron.Ajanlani tudom csak mindenkinek.

Szabo Laszlo

Nagyon köszönjük Lászlóné Kati a segítségedet. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkáddal. Nem csak az eladásban segítettél, hanem a további ügyintézésben is, hogy minél hamarabb kifizetésre kerüljön a vétel ár. Ajánlani foglak ismerőseim körében.

Nagy Mónika

Vevőjelöltként tudom mondani, hogy a másik fél irányában is korrekten jár el, segítőkész és kézben tartja a folyamatot.

János

Zoltánnal, mint eladó kerültem kapcsolatba. Precízen, pontosan mindenre kiterjedően térképezte fel az eladni kívánt ingatlant. Meglepően hamar megtalálta az ideális vevőt. Ettől kezdve a szerződés aláírásáig mindent rendben , gyorsan elintézett. Köszönöm Zoltán!

Hódis László

Adél nagyon segítőkész, segítségével gyorsan megtörtént a hitelünk folyósítása, ezért nagy köszönet Neki!

Érsek Viktorné

Zoltánt hódmezővásárhelyi kollégája ajánlotta figyelmembe. Sok ingatlanossal találkoztam már, de egyik sem volt ilyen alapos, fekészült, kompromisszum képes, jó közvetítő eladó és vevő között. Eladóként ismertem meg és szakmai tapasztalata, professzionizmusa, korrektsége és emberi viselkedése hozzájárult a bizalom gyors kialakulásához és az eredményes szerződéskötéshez. Szívesen ajánlom. További sok sikert kívánok Zoltán ! Köszönöm a munkádat ! Gyaraki Mihály

Gyaraki Mihály

A VING egyik fiatal, lendületes ingatlan közvetítője Városi Petra. Kedves, tisztességes és kiemelkedő szakértői segítséget nyújtott a lakás eladásához. Sokat nem találkoztunk személyesen, mert már az első közvetítés sikeres volt, amihez véleményem szerint sokban hozzájárult az ingatlan leírása valamint a kiváló fotók amiket készített, így a vásárló hiteles képet kapott az ingatlan állapotáról. Köszönjük még egyszer Petra!

Sipka Gábor

Zoltánban egy rendkívül korrekt, megbízható, szimpatikus embert ismertünk meg a párommal közösen történő ingatlanvásárlás során. Határozott, őszinte hozzáállásának. asszertív kommunikációjának és érezhetően nagy szakmai tapasztalatának köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen jutottunk el az előszerződésig. Csak ajánlani tudom.

Medgyessy Beáta