Építési telek Győrújbarát egyik legszebb részén

2241 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha szereti a nyugalmat, a természet közelségét, de mégis szeretne egy nagyvárostól elérhető távolságra élni, akkor ez a telek kell Önnek!
Sétáljon egyet az erdőben, vagy csak a közelben a kora reggeli órákban, kedvére találkozhat a környéken élő őzikékkel vagy megfigyelheti a gyurgyalagokat.
Megvételre kínálok Győrújbarát legszebb részén, a hegy tetején, festői környezetben lévő 900 nm-es , összközműves építési telket.
A telek nem közvetlenül utcafronti, egy külön helyrajzi számon lévő 3m széles magánúton lehet bejutni rá. A telek 30%-os beépítettségű.
Teljesen sík, így kiválóan alkalmas az építkezésre.

Már csak néhány szabad telek van ezen a részen, jöjjön, ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tekintse meg velem ezt az ingatlant és csapjon le rá!
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hiteltanácsadással és ügyintézéssel segítem őket.

Czuprák-Csehi Bettina

Czuprák-Csehi Bettina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 639 8333
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.