Dr. Lázár Ágnes

Dr. Lázár Ágnes

  • Ügyvéd
  • Győr
+36 (30) 384 7639
2007 óta dolgozom az ügyvédi pályán, 2011 óta vagyok egyéni ügyvéd. Munkám során és egyébként az életben is mindig arra törekszem, hogy a hozzám forduló Ügyfeleknek a legjobb tudásom és ismereteim szerint segítsek, illetve megtaláljam számukra a lehető legjobb megoldást az adott kérdéskörben.
Közel 7 éve dolgozom együtt a VING csapatával, akikkel az első perctől kezdve megtaláltuk a közös nevezőt, hiszen mindannyiunk számára a dinamizmus, a maximalizmus elvei első helyen szerepelnek…
Az együttműködés következményeként ügyeim nagy része átrendeződött, így most már az ingatlanjog lett a fő szakterületem. Ingatlan adásvételi/ajándékozási és egyéb szerződések elkészítését, teljes körű ügyintézését vállalom, kifejezett szándékom az, hogy az Ügyfeleim nem csak jogilag, hanem emberileg is olyan szolgáltatást kapjanak, ami bizalmat alakít ki bennük és megnyugtató számukra. Célom az, hogy minden egyes Ügyfél az adott ügyhöz szükséges valamennyi lényeges és fontos körülményről tájékoztatást kapjon, illetve valamennyien megelégedettséggel hagyják el irodámat.