Szabó T. Adél

Szabó T. Adél

  • Hiteltanácsadó
  • Győr
+36 (70) 335 5124
Üdvözlöm!

Szabó T. Adél vagyok, a győri Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Mesterdiplomámat az ELTE-n szereztem, matematika és magyar szakon.
A számok világa és a kommunikáció szerves része az életemnek.
Mindkét területen szerzett tapasztalatom nagy segítséget nyújt a hiteltanácsadásban.

A Ving csapatához kerülve friss célokat tudtam kitűzni magam elé.
Nap mint nap új embereket ismerhetek meg és remélem, sok családnak tudok segítséget nyújtani abban, hogy olyan otthont tudjanak teremteni, amit megálmodtak.

Szakmai célom, hogy a munkám egyben hivatásom is maradjon, amit szívvel-lélekkel tudok csinálni.

A kitartás, a precizitás és az összetartó csapatmunka nagyon fontos számomra. Ügyfeleim számára mindig elérhető vagyok, időt és energiát fektetek minden ügyletbe, hogy a kívánt, legjobb eredményt érjük el.

Hatalmas lehetőséget és rengeteg segítséget kaptam a legfelkészültebb mentortól, hogy céljaimat megvalósítsam. Mindeközben olyan pozitív emberekkel dolgozhatok együtt, akik csapatban gondolkodnak és segítik egymást!

Keressen bizalommal!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Adél a legaranyosabb, legkedvesebb ügyintéző. Mindenben segített nekünk, mindent elmagyarázott. Nem nézte le az embert még akkor sem, ha közbe esetleg buta kérdés is merült fel bennünk. Még a szabadsága alatt is válaszolt, segítségünkre volt. Neki köszönhetően nyugodtan vágtunk bele az egész ügyintézésbe, mert tudtuk jó kezekben vagyunk. Bátran ajánljuk bárkinek és ha esetleg újra hasonló dolgokra adnánk a fejünket tuti megkeresnénk.

Szalai-Ivanics Orsolya

Adél egy igazi tündér..... és szakmájában profi! Ő volt a legjobb segÍtség számunkra az ügyintézés folyamán,mert mindenre tudta megoldást. Szívből ajáljuk mindenkinek!

Szántó Gyula

Elégedett vagyok Adél munkájával.👌 Gyorsan és kedvesen válaszolt az e-mailben feltett kérdéseimre. Mindent megfelelően előkészített és türelmesen végigvárta, hogy végigolvassuk a szerződéseket. Folyamatosan tájékoztatott az ügyek aktuális állapotáról, így minden gördülékenyen tudott haladni. Megbízható, vidám és mégis hiteles személyiség. Hálás vagyok érte, hogy ő lett az ügyintézőnk és köszönjük a munkáját! 🙂

Gulyás Barnabás

Ha hitelügyintéző keresésben vagy, megkönnyebbülhetsz, mert megtaláltad. 😉 Ritkán találkozunk manapság ennyire becsületes, elhivatott, megbízható szakemberrel. Mindenben gyorsan és tökéletesen járt el. Emberileg is egy tünemény, nagyon szimpatikus az első pillanattól kezdve. A lehető legjobb választásnak bizonyult, csak ajánlani tudjuk. Adélnak üzenjük: túl sok időd van még nyugdíjig, hogy ne legyen szükségünk rád. Nagyon köszönjük! (Soma, Zsuzsi és Ábi a pocakban)

Zsuzsi & Soma

Nagyon kedves, precíz, megbízható. Segített mindenben, olyan dolgokat is átvállalt, ami nekünk hatalmas segítség ( idő) volt, de egyáltalan nem volt elvárható. Ajánlom bátran mindenkinek! Kedves Adél, köszönünk mindent!

Orbán Hajnalka

Nagyon elégedettek voltunk. Gyors precíz megbízható barátságos ügyintézés kaptunk végig. Segítőkészség mindenben. Csak pozitívan tududunk nyilatkozni. Már több ingatlan eladás történt önöknél. Csak így tovább minden ismerősömnek csak ajánlani tudom. További sikereket önöknek. Köszönettel.

Girbicz János

Ez volt az első alkalom, hogy lakáshitelt kellett felvennünk. Ha a jövőben ismét erre kerülne sor, akkor ismét Adélt választanánk. Precíz, gyors, felkészült.

Dani Gábor

Nem találkoztam még olyan lakáshitel ügyintézővel, aki ennyi mindenben, ilyen bájjal és kedvességgel, határozottsággal és hozzáértéssel végezte volna a hivatását! Adél egyszer sem mulasztotta el, hogy felvegye a telefont, még a karácsonyi szezonban sem! Csak ajánlani tudom mindenkinek és alig várom, hogy újra együtt dolgozzunk! Köszönöm a segítséget és az exkluzív ügyfélként való kezelést!

Leéb Dávid

Lakásvásárlás során ismertem meg Adélt. Az első pillanattól kezdve bármilyen kérdésem vagy kérésem volt azonnal segített és intézte a dolgokat. Bárkinek segítségre lenne szüksége ilyen dolgokban csak is Őt fogom ajánlani. Köszönök mindent.

Kovács Bence

Ingatlanvásárlás során ismertük meg Adélt. Az első pillanattól kezdve lelkiismeretesen és profin végezte a munkáját. Rendkívül segítőkész, türelmes, bármikor kereshettük kérdéseinkkel és az egész hitelfelvétel során a mi érdekeinket tartotta szem előtt. Tiszta szívvel ajánlom bárkinek, aki hitelfelvétel előtt áll. Nagyon hálásak vagyunk Neki a sok segítségért.

Vera

Nővéremen keresztül jutottunk el Adélhoz és őszintén nagyon örülök, hogy az ő segítségével intéztünk el mindent. Pontosan és precízen segített mindenben, bármilyen kérdésünk volt azonnal érthető, egyenes válaszokat kaptunk. Itt is mégegyszer nagyon köszönök mindent, a későbbiekben biztosan mindenkinek Téged fogunk ajánlani!

Barbi

Az első perctől kezdve szimpatikus volt nekünk Adél. Segítőkész volt, mindig mondta, hogy bármikor hívhatjuk ha valamit nem értünk és alaposan elmagyarázott minden részletet a hitelből. A számunkra legmegfelelőbb hitelt pillanatok alatt kikalkulálta és mindenben segített nekünk a legutolsó pillanatokig. Nagyon szépen köszönjük neki a segítséget és továbbiakban sikeres munkát kívánunk. Mindenkinek Adélt fogjuk ajánlani ezentúl. Nagyon szépen köszönjük. :)

Bálint és Szandi

Az ingatlanirodán keresztül történő ház vásárlás kapcsán, ismertük meg Adélt. Már az első találkozáskor közvetlenségével, kedvességével, mosolygós, nyitott személyiségével elbűvölt minket. A teljes ügyintézés alatt abszolút a mi érdekeinket képviselte. Segített számunkra a legkedvezőbb hitel kiválasztásában és felvételében. Naprakész, precíz, önzetlen munkájával megkönnyítette a hitelügyintézést és rengeteg terhet levett a vállunkról. Tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek! Nagyon hálásak vagyunk Neki a sok segítségért és támogatásért. Személye példaértékű a mai világban. Köszönünk mindent.

Alpár és Tímea

Nagyon hálás vagyok Adélnak a sok segítségért, amit a hitel ügyintézéssel kapcsolatban kaptam. Bármikor ha kérdés merült fel bennem, nyugodt szívvel fordulhattam hozzá és mindig teljes profizmussal, nyitottsággal kezelte a kérdésemet. Jó érzés volt tudni, hogy egy tökéletesen hozzáértő szakemberhez fordulhattam. Adél, köszönöm a segítségedet és a kedvességedet, további sikeres munkát kívánok!

Pintér Kata

Adéllal maximálisan elégedettek voltunk. Gyorsan, proaktívan reagált a felmerülő kérdésekre, problémákra. Feleségemmel mindketten a szolgáltatói szektorban dolgozunk és ennek alapján magas standardjaink vannak. Adél szolgáltatása, hozzáállása tökéletes, csak ajánlani tudom őt!

JAKAB MILÁN IVÁN

Rengeteget köszönhetünk Adélnak, aki az első perctől kedvesen és segítőkészen fogadott minket, mindent megtett hogy megoldja a mi helyzetünket ami nem volt a legegyszerűbb, de Vele végig biztonságban éreztem magam, és teljesen levette a vállunkról a banki ügyintézéssel járó rengeteg stresszt. Felmerültek nehézségeink is a folyamat alatt, de mindig mindent meg tudott oldani nekünk. Nagyon hálásak vagyunk Neki és tényleg szívből ajánljuk mindenkinek!

K. Klaudia

Adélt a kollégáim ajánlották a CSOK és babaváró hitel ügyintézéséhez. Egy kedves, segítőkész és türelmes embert ismertünk meg a személyében. Bármi kérdésünk merült fel az ügyintézés során, mindig a rendelkezésünkre állt és készségesen válaszolt. A folyamat során rengeteg terhet levett a vállunkról és a felmerülő akadályokra is gyorsan megoldást talált. A továbbiakban mi is őszintén fogjuk őt ajánlani az ismerőseinknek!

Adorján Balázs

Adélt tiszta szívből ajánlom Mindenkinek!Első találkozáskor, már csupán személyiségével nagyon megnyert minket, kedves és nagyon segítőkész volt. Hozzáértő profizmussal, mindenben a számíthatunk rá a hitel felvétele során.Nagyon köszönjük a rengeteg segítséget, támogatást. Keresse bárki bizalommal!

Németh Márti

Adél nagyon kedves, segítőkész, rugalmas és nagyon profi. Rengeteg segítséget kaptunk tőle, az ügyintézés során. Bármilyen felmerülő probléma volt, törekedett arra, hogy valami megoldást találjunk. Nagyon hálásak vagyunk neki. Szívből ajánljuk Mindenkinek :)

Balázs - Szabó Renáta

Adél nagyon segítőkész, segítségével gyorsan megtörtént a hitelünk folyósítása, ezért nagy köszönet Neki!

Érsek Viktorné

Adéllal az ingatlanirodán keresztül történő házvásárlás során kerültünk kapcsolatba. Amikor egyértelművé vált, hogy kölcsönre lesz szükségünk, megpróbáltam önállóan utánanézni az ezzel kapcsolatos tennivalóknak és papíroknak, azonban ennek a lebonyolítása számomra lehetetlen feladatnak tűnt. Nagyon örültem, amikor lehetőségünk nyílt egy szakember segítségét kérni, Adél nyugodt profizmusával azonnal elnyerte a bizalmunkat. A későbbiekben sem csalódtunk, segített mindenben, elérhető volt, rövid határidőkkel dolgozott, az egész ügyintézés nagyon egyszerűnek tűnt vele, miközben tudtam, mennyire bonyolult valójában. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki hozzánk hasonlóan nem jártas a pénzügyek terén, Adél elejétől a végéig levezényli az egész folyamatot a lehető legrövidebb idő alatt.

Szöllősi Anita

Adélban egy felettébb kedves, végletekig segítőkész, türelmes, lelkiismeretes és nem utolsó sorban maximálisan profi szakembert ismertem meg. A hitelügyintézésben olajozottan zajlott minden az ajánlatoktól a hitelügyintézésen át minden. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban a számára legmegfelelőbb hitelhez jutni.

K. Dániel

Adél rugalmas, precíz és mindig elérhető volt. Bármely kérdésre válaszol és gyorsan intézkedik, profi és emellett kedves. Nélküle biztosan elvesztem volna, csak ajánlani tudom!

Éva Lengyel

Célzottan őket kerestem meg, hogy segítsenek a hitelügyintézésben. Adél kedves, segítőkész, pozitív személyiség. Felkészült, precíz és naprakész. Nagy segítség volt számunkra, csak ajánlani tudom!

B.Annamária

Sok segítséget kaptunk Adéltól a hitelügyintézés során. Mindig naprakészen, precízen állt a dolgokhoz. Gyakorlatilag mindent elejétől a végéig elintézett. Segítségével a hitelt gyorsan és problémamentesen megkaptuk. Szívből ajánlom őt mindenkinek, aki hitelfelvétel előtt áll. :)

Kis Szilveszter

Igaz nem sok tapasztalatom van az ingatlanhitelek terén, ezért kifejezetten örülök neki hogy Ő segített nekem az ügymenetben! Véleményem szerint a lehető legkedvezőbb hitelt ajánlotta! A hitelügyintézést elősegítve ügyintézési időn kívül is rendelkezésre állt, a hitel mielőbbi lebonyolítása érdekében, ahol tudott segített hamar időpontokat foglalni! Sokszor készségesen válaszolt a tapasztalatlanságomból fakadó kérdéseimre és kísért minket a bankba is! Teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkájával, szerintem a maximumot nyújtotta!

Nyeste András

Amikor eldöntöttem, hogy hitelt veszek fel, több céget is felhívtam. Egyedül Adél hívott vissza, amiért azóta is hálás vagyok a sorsnak! Úgy zajlott le minden, mint a villám és egy percig sem éreztem magam egyedül, mindvégig fogta a kezemet. Felkészültségének és lelkiismeretességének hála, kimagaslóan jó konstrukciót hozott össze nekem. Kedves személyisége és jó humora még könnyebbé tette az ügyintézést! Nagyon örülök, hogy megismertem és szívből ajánlom őt mindenkinek! :)

Németh Enikő Lilla

Adél kedves, lelkiismeretes, rendkívül segítőkész ember, emellett rendkívül felkészült, nagyon precíz, az ügyfelei érdekeit maximálisan képviselő szakember. Hiteleink intézése nélküle nem sikerült volna, hiszen minden ezzel kapcsolatos terhet levett a vállunkról, amit csak tudott. Mindig hálás szívvel fogunk gondolni rá, hiszen nagy része volt abban, hogy jelenlegi otthonunkban lakhatunk. Ezúton is kívánunk Neki sikeres karriert! Molnár Veronika

Molnár Veronika

Adél egy kedves, naprakész nem utolsó sorban türelmes fiatal lány. Végig biztatott bennünket a hitel ügyintézés nehéz pillanataiban és mindig megoldotta a problémáinkat ahogy csak tőle tellett. Mindig elérhető volt és jó természete és kedvessége miatt a bank alkalmazottaival is jó kapcsolatot ápolt. Nélküle nekünk nem biztos hogy rugalmasan ment volna az ügyintézés. Köszönünk neki mindent főleg azt hogy az álmunk megvalósításában az első nagy lépését ő segítette.

Stipsics Péter

Hozzàèrtő, segítőkèsz ,gyors ès precíz ,bármilyen kérdésünk merült fel mindenre tudott válaszolni Mindenkinek csak ajànlani tudom

Szegedinè Takács Paulina

Adél nagyon jó a szakmájában, gyors, precíz, rugalmas és mindig naprakész. Aki nem akar hosszadalmas köröket futni a számára ideális hitel megtalálásához, keresse fel Adélt, jó szívvel ajánlom!

Ádám

Találkoztunk már több tanácsadóval az évek során, de Adél magasan kiemelkedik mind közül szakmailag és emberileg is. Segítőkész, elérhető és mindig naprakész.

Jakab Bettina

Csak ajánlani tudom! Gyors,precíz,segítőkész!

Pintér Gábor

Adél erre a munkára született. Rendkívül türelmes, bájos és mindezek előtt profi. Azonnal elérhető volt , bármilyen kérdésünk merült fel és mindenre tudott válaszolni anélkül, hogy azt kellett volna mondja; "ennek utána kell járnom". Köszönjük szépen! :)

Roboz Gyula

Adél rendkívül megkönnyítette a teljes döntési és ügyintézési folyamatot a lakáshitel igénylésem során. Végig kedves, precíz és rugalmas volt, minden kérdésemre gyors és kielégítő választ tudott adni. Szakmai tapasztalata is megkérdőjelezhetetlen, így mindenkinek maximálisan tudom ajánlani.

Reiner Balázs

Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Hozzáértő, segítőkész, kedves embert ismertem meg Adél személyében. Végtelenül türelmes volt, a kérdéseimre pedig érthető válaszokat adott. Mindent elintézett nekem, épp csak az aláírásokra kellett bemenni. Nagyon hálás vagyok neki mindenért!!! 😊

Takács Angéla

Csak ajanlani tudom! Nagyon segitokesz, es mindent pillanatok alatt, bonyodalmak nelkul el tudtunk intezni. Nagyon koszi megegyszer ;)

Lajos

Teljesen elégedettek voltunk Adéllal, bármikor és bármiben volt kérdésünk szinte azonnal válaszolt legyen az szombat vagy vasárnap akár. Precíz munkát végez, segítőkész. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek🙂

István

Adél nagyon kedves, segítőkész és türelmes. Kérdéseinkre készségesen válaszolt, mindig mindenben rendelkezésünkre állt. Igényeink és kényelmünk maximális figyelembevételével helyettünk amit csak tudott elintézett. Így nagyon kényelmes volt az ügyintézés. Ezúton is köszönjük.

Féliné Madarász Nikolett

Adél nagyon segítőkész, kedves, rugalmas és megbízható volt az egész ügyintézés során. Bármikor bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá, készségesen válaszolt, segített mindig. Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget!

Molnárné Pintér Enikő

Adél egy precíz, megbízható, kedves fiatal hölgy, a segítsége nélkül jóval nehezebben ment volna a hitelügyintézés. Általa kedvezőbb kondíciókkal kaptunk hitelt, mintha egyénileg intéztük volna. Nekünk csupán a megbeszélt időben kellett a bankban és a közjegyzőnél megjelenni és a szerződést aláírni. Minden mást ő intézett. Köszönjük !! :)

László Attila

Adél nagyon felkészült, kedves és segítőkész volt a teljes ügyintézés során. Az igényeinkhez maximális rugalmassággal alkalmazkodott, kérdés esetén mindig elérhető volt. Köszönjük szépen a segítséget!

Szabó Gábor

Le a kalappal Adél előtt mind szakmailag, mind emberileg! Az egész ügyintézési folyamat során kedves, közvetlen és segítőkész volt. Ha kérdésünk volt, bármikor kereshettük, nagyon sokat segített illetve amit tudott íntézett helyettünk. Sok terhet levett a vállunkról. Segítségével gyorsan és gördülékenyen ment a hitel + CSOK igénylés, ami által nemsokára az új otthonukba költözhetünk. Köszönjük! Bátran ajánljuk mindenkinek!

Fajcsi Roland

Adél hihetetlen kedvességről és empátiáról tett tanúbizonyságot, ami a mai világban nagy érték. Figyelembe véve, hogy három hónapos babával vágtunk bele a házvásárlásba, mindenben a segítségünkre volt, amit tudott intézett helyettünk, amivel rengeteg időt és utánajárást megspórolt nekünk. Gyakorlatilag csak meg kellett jelenni a megbeszélt időpontokra, elolvasni és aláírni a szükséges papírokat. Neki köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen zajlott le a hitel és CSOK igénylés. A legjobb választás volt, hogy őt bíztuk meg, ezúton is szeretnénk megköszönni mindent, amit a kis családunkért tett. Szívből ajánljuk mindenkinek!

Fajcsi-Kovács Adrienn

Nagyon sok segítséget nyújtott, minden szükséges időpontban rendelkezésünkre állt. Minden felmerülő kérdésre szakszerű választ adott, az ügyintézési folyamatot nagyon megkönnyítette a munkája. Köszönjük a segítségét!

Harrach Dániel

Adél egy tünemény! Elismerésem munkájáért. Rendkívül naprakész és odaadóan végzi a feladatát. Nagy könnyebbség, hogy a teljes ügyintézést megoldotta helyettem. Számomra külön elismerés, hogy bármely napszakban, akár késő este is foglalkozott kérdéseimmel. Csak így tovább! Köszönünk mindent!

Mezei Tamás

Adél nagyon sokat segített nekünk az egész hitel kihelyezési folyamat alatt. Kedves, precíz, pontos munkájával nagyban megkönnyítette az életünket. Sok időnket spórolt meg a rutinjával, és a segítőkész hozzáállásával. Köszönjük neki, és a további munkájához sok sikert kívánunk!

Szakácsné Rita

Nagyon megvagyunk elégedve Adéllal, kedves, segítőkész, türelmes, minden kérdésre tudja a választ. Ha bármi irat hiányzott, rögtön szólt, intézte, segített. Végig mindent kézben tartott, álmomban se gondoltam, hogy ilyen gyorsan és egyszerűen fog menni a hitelügyintézésünk. Köszönjük szépen!

Zelenczné Török Barbara

Nem Tudom elmondani mennyire egyszerűen ment minden a segítségével. Kedves, mindenben segített, elmagyarázta a dolgokat, ott volt minden papír aláírásakor. Előkészített mindent. Nem tudom, hogy oldottuk volna meg nélküle... Ha elmaradt valami, házhoz jött érte, mindenben rugalmas volt. 10/10 :)

Gerdenis István

Adél mindenben a segítsünkre volt a hitelügyintézés során. Mindent elintézett helyettünk, amit lehetett. Ha problémánk adódott, a legrövidebb időn belül megoldotta. Köszönjük szépen a segítséget Adél!

Sok. János

Adél segítőkészsége, közvetlensége, kedvessége példaértékű a mai világban. Kérdéseinkkel, kéréseinkkel bármikor kereshettük, mindig elérhető volt és azonnal próbált segítséget nyújtani. Köszönjük a segítséget Adél!

Horváth Róbert

Adél nagyon segítőkész volt, bármilyen ügyünk volt, vette azonnal a fáradságot, hogy utánajárjon, vagy dokumentumainkat továbbítsa a hivatalos szervek felé. Kedves és barátságos személyiség.

Németh-Kiss Éva

Adél kedves, rugalmas hitelugyintező. Gyorsan ment a kommunikáció és a hiteligénylés is.

Regina Lörincz